Onze Missie

KP Bedding maakt gebruik van diverse natuurlijke materialen met elk hun unieke, ventilerende eigenschappen in hun producten. 

Bij KP Bedding kun je jouw slaapsysteem samenstellen volgens je wensen en behoeften. Je kan de keuze maken uit verschillende vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings, de matrassen en topmatrassen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Kwaliteit

Wij kiezen voor kwaliteit! Dagelijks worden alle producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking zodat wij er zeker van zijn dat jij op het beste bed slaapt.

KP Bedding winkels

Wil je liever persoonlijk en deskundig advies op het gebied van slapen en onze collectie? Bezoek dan één van onze KP Bedding winkels, onze slaapadviseurs voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van een voor jou geschikte keuze, het beantwoorden van al je vragen.

Werken bij KP Bedding

Werken bij KP Bedding betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar ontwikkeling en innovatie voorop staat. Dit betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om doelen te realiseren.
Neem contact op met ons en vergeet niet jouw CV bij te voegen.