Bestellen en Betalen

Op kpbedding.be kunt u veilig en gemakkelijk betalen. Vandaar dat we gebruik maken van een “secure server” waar uw betalingsgegevens gecodeerd worden verstuurd.

Lees verder
Bezorgen

Zodra uw bestelling compleet ontvangen is in ons centraal magazijn en dus beschikbaar is voor levering dan nemen wij contact met u op om samen een bezorgafspraak te maken. Zodra de bezorgafspraak is gemaakt volgt onze bevestiging per email waarin de leverdatum aan u wordt bevestigd.

Lees verder
Retour zenden

Wilt u een product of bestelling retourzenden of een (gedeelte van uw) bestelling alsnog annuleren? In zo’n geval maken wij onderscheid tussen voorraadartikelen en artikelen die speciaal volgens uw wensen zijn geproduceerd (hieronder verstaan wij alle matrassen, bedbodems, topmatrassen en boxspringsets). Een speciaal volgens uw wensen geproduceerd artikel kan door ons niet retour worden genomen.

Lees verder
Service en contact

Heeft u een vraag over uw product of een bestelling? Dan kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactmogelijkheden. Voor vragen over de collectie verwijzen wij u graag naar een winkel bij u in de buurt.

Vind een KPBedding winkel ->

Lees verder